Мина Асенова

0
941
прочитания

Здравейте!

Казвам се Mина и съм сертифициран инструктор по Медитация от Prem International® в Непал. Практикувам “Sai Sacred Healing® от 2008 година и съм представител на “Prem обществото в България – общност, посветена на любовта между хората и вярата, че всеки има своята роля и принос към изграждането на един по-добър и мирен свят.

Prem International® e международно училище за Трансформационна йога, Медитация, Аюрведа, Вибрационна терапия с Тибетски звънкови купи и “Sai Sacred Healing®”, основано от Йогини Ма Прем Диана (Yogini Ma Prem Dhyana).

Йогини Ма Прем Диана провежда професионални обучения и практически курсове за всички хора, които искат да осъзнаят истинската си същност, да подобрят живота си и да открият своите вътрешни източници на сила. Методите й помагат на всеки да намери баланс, израстване и самочувствие.

На 18май /неделя/ от 18:20 часа Ви каня на Медитация – Благословия за България и света посветена на любовта между хората и вярата в един по-добър и мирен свят. Кауза на Prem International®.

Медитацията е базирана на древна тибетска техника, обработена в последствие от Ошо. Формата на благословия към света, в която ние я практикуваме, е дообработена и завършена от Ма Прем Диана.

Техниката създава фина енергия и повишава съзнанието. От това състояние отправяме обща благословия за нашата родина, за света и за всички живи същества по Земята.

 Станете част от едно добро дело!

            Дарете благословия за България и за света!

Очаквам Ви!

*След началото на медитацията не се допускат закъснели в залата!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here