Татяна Рачева

0
1246
прочитания

Татяна Рачева – първия инструктор по метода на Луиз Хей в България, холистичен психолог,член на Професионалната Психотерапевтична Лига в Русия,  Мастер Тренер, енерготерапевт.

 

Щастлива съм, защото се научих да се радвам на Живота!

 Дълги години ние страдаме от наложените правила, които ни карат да забравим за истинското си Аз, да загърбиме мечтите и желанията си в името на общите порядки и възпитание. Методът на Луиз Хей учи, че Животът на всеки човек е единствено и само в неговите ръце.

Татяна Рачева  – първият инструктор по този метод в България, ще Ви помогне да преоткриете Силата и Жизнения потенциал, които носите в себе си, за да сте истински ЩАСТЛИВИ,ЗДРАВИ и ПРОСПЕРИРАЩИ! Пробудете се и кажете отново „ДА” на Живота.

Татяна Рачева  е най-обикновена жена, преминала през много житейски ситуации и трудности, натрупала достатъчно голям опит в осъзнаването на истинската същност на Законите на Живота, ще ви помогне да постигнете изцеление благодарение на САМИТЕ ВАС. Дори да сте чели най-различна литература за себепознание и самопомощ, рядко имаме желан резултатът … защото в повечето случаи сме свикнали да трупаме знания, а не да  ги прилагаме в ежедневието си! Основателят на Клуба на приятелите на Луиз Хей по време на презентацията на тренинга МОЕТО МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО или ТИ МОЖЕШ ДА ИЗЦЕЛИШ ЖИВОТА СИ ще Ви мотивира да прилагате на практика позитивното мислене ежедневно! Неусетно пламенната Татяна Рачева ще Ви насочи към вътрешно изследване, откриване и промяна, която ще Ви помогне да трансформирате повечето ограничения в Радост и Добруване, ще провокира да се прояви най-истинската и най-дълбоката Ви нагласа към Живота!

Освободете се от старите и непотребни мисловни убеждения, клишетата и шаблоните, за да се случват чудеса!

АКО ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ В ПО-ДОБЪР СВЯТ – ПРОМЕНИ СЕБЕ СИ!

 

Моето място под слънцето или ти можеш да изцелиш живота си. Лекция – Практика

Всички сме родени на тази планета Земя, за да бъдем Радостни и Преуспяващи. Всички сме родени в уникален период – зората на Нов цикъл на духовната, менталната и физическата еволюция на човечеството, време на преоткриването на Своята Истинска същност – Божествената Любов, могъществото и съзидателност.

Осъзнаването и приемането на тази същност е основата на нашето Благополучие.

Как да повярваме, че сме родени, за да бъдем Щастливи, когато светът около нас е преизпълнен със страдание? Дали в нас няма една подсъзнателна програма, която ни държи в този капан „Колкото повече страдаш тук на земята, толкова повече ти е осигурен билет за рая.“ А може би вярваме, че „зъб за зъб, око за око“ е пътят към Щастието?!

За мен настоящето положение на човечеството е красноречиво доказателство за резултата на вековното обществено убеждение, че живота ще стане по-добър, ако живеем в критика, осъждане, негодувание и омраза, безпощадна борба и налагане на „правилния морал“. Е, направихме си го…

Защо да не опитаме по друг начин? Да живеем в разбирателство, да проявяваме най-добрите качества на своя характер, да се научим да виждаме във всяка ситуация възможност за развитие, възможност да станем още по-добри? Да променим фокуса от „назидание” към Любов?

Всичко зависи от нашия избор, от качеството на нашето намерение –  това е нашата Абсолютна свободна воля.

„АКО ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ В ПО-ДОБЪР СВЯТ – ПРОМЕНИ СЕБЕ СИ!“

Методът на Луиз Хей е уникална, любяща система, която стъпка по стъпка ни води към промяна на нашето отношение към Живота, предлага ни вълшебна навигация към откриването на нашата съзидателна Божествена същност. Как да бъдем себе си, как да изцелим Живота си? Къде е моето място под слънцето?

Всичко е във нас! Милиони хора по света са се възползвали от идеите на Луиз Хей и промениха своя Живот. Аз също го направих. Опитайте и вие, а аз ще ви помогна!

С много Любов!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here