Валери Добрев

0
1411
прочитания

Валери Добрев се занимава с изследване, изучаване, въздействие и еволюция на човешкото светлинно тяло и съзнание, проявление и реализиране на Висшата същност. Разгръщане и осъзнаване на троичния сакрален огън в сърцето. Работа с космическия вибрационен фон. Медитативни практики и техники за себеусъвършенстване. Работа с Планетарното кристално ядро и Планетарната кристална решетка. Работа с електромагнитно-светлинни тороидни полета – сърдечно, планетарно, соларно, галактическо, вселенско, омнивселенско и космическо. Закотвяне, интегриране и реализиране на новите космически кодове на Златната епоха на Новата Земя. Снемане на индивидуалните ключове. Интегриране на древно познание в удобни за изучаване и работа носители в трета плътност.

Валери е и артист и се изявява в техники като – рисуване с графит, маслени бои, акрилни бои, сух пастел. Графика, ландшафт, абстракция, сюрреализъм. Енергийни картини и мандали. Пише поезия и провежда уъркшопи из цялата страна по ръчно замесване на пълнозърнест хляб с лимец и квас.

В областта на езотериката работи съвместно с Милка Кьосева като организатор и лектор на Симинарите-Изложба „МечтаНие за Новата Земя”. Валери и Милка са лектори и участници в различни форуми, свързани с личностното развитие, еволюцията на душата и пламъците-близнаци, квантовият преход и отношението към храненето като път за себеусъвършенстване и пречистване на дверите на възприятията.

Хлябът наш – работилница по ръчно замесване на хляб

Работилница по ръчно замесване на пълнозърнест хляб с лимец и квас. Хлябът наш е една мисия за завръщане на българите към хляба и земята осъзнато и отговорно. С радост, лекота и любов! За вас ще замеси Валери Добрев.

Ще си кажем някои тънкости за приготвянето на истинския хляб и отглеждането на домашен квас.
Ще поговорим за древния сорт лимец и неговите качества.
Ще си кажем някои истини за маята и хибридната пшеница.
Ще активираме и заредим хляба с любовта от сърцето си.
Ще дегустираме хляб, направен от лимец.
Ще можете да се сдобиете със семена, брашно от лимец и квас.

Еднозърнестия лимец (Triticum monococcum L.) е най-древния вид от групата на покритите или несъщински пшеници. Никой не знае откъде е дошла и колко е стара тази дива пшеница. Сякаш е спусната от Небесата. Според езотеричните школи то не е продукт на нашата планета, а слънчев плод, тръгнал от Сириус, за да стигне до Земята.

Квасът е първоначалната форма на маята, открита от древните египтяни. Може да се добие от пълнозърнесто лимецово, пшенично, ръжено, нахутено или друго брашно. Представлява симбиоза между бактерията лактобациликус (Lactobacillus sanfranciscensis) и гъбичната мая (Candida milleri). Те и бактериите, които правят кисело мляко, принадлежат към едно и също семейство. Добрината, която членовете му правят, е да преработват сложни за човешкия организъм вещества и да ги правят по-леки и полезни. Вложен в приготвянето на пълнозърнест пшеничен хляб, квасът опростява сложните въглехидрати на пшеницата и прави възможно по-качественото и пълноценно усвояването на полезни вещества.

Заповядайте и бъдете съпричастни с:

• Приготвяне и подхранване на домашен квас.
• Замесване на хляб от лимец с квас.
• Дегустация на хляб от лимец.

 

Картини с космически вибрационен код – инструменти на духа за израстване на съзнанието. Мост между сърцето и ума

В семинара ще бъдат представени картините с космическия вибрационен код, какво е тяхното въздействие и по какъв начин можем да се ползваме от тях. Същността на инструментите за издигане на съзнанието като интерактивни способи за възприемане и преживяване на мултиизмерната ни същност, с които придобиваме вътрешна опитност, която се установява в личността като ново ниво или следващо стъпало на съзнанието. Картините съдържащи в себе си космически приципи взаимодействат с фините ни тела и сетива, като подпомагат пречистването, разгръщането и осъзнаването на енергийната ни природа, както и интегрирането на високата вибрация в трансформирането на телата. Преживяване на същността на сърдечния пламък и култивирането на тези добродетели, които разгръщат сърцето и превръщат сияещата искра в горящ огън. Как да различаваме състоянието на ума и да познаваме и навлизаме в състоянието на сърцето, разликата в квантовите полета на сърцето и ума и тяхното взаимодействие с битието, мост между сърце и ум. Навлизане в сърдечното квантово поле и свещеното пространство в сърцето, любов и сливане със себе си и Източника. От стъпките на практиката към чистотата на бъденето по пътя на душата.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here