Соня Ганчева

Лекцията която ще изнесе пред аудиторията на Форум-изложение Здраве, Щастие, Красота е  „Трансформационна йога“;

Соня Ганчева

Здравейте!

Казвам се Соня (Аshvini) и съм сертифициран инструктор по Трансформационна йога от Prem International® в Индия. Практикувам “Sai Sacred Healing® от 2011 година и съм представител на “Prem обществото в България общност, посветена на любовта между хората и вярата, че всеки има своята роля и принос към изграждането на един по-добър и мирен свят.

Prem International® е международно училище за Трансформационна йога, Медитация, Аюрведа, Вибрационна терапия с Тибетски звънкови купи и “Sai Sacred Healing®”, основано от Йогини Ма Прем Диана (Yogini Ma Prem Dhyana).

Йогини Ма Прем Диана провежда професионални обучения и практически курсове за всички хора, които искат да осъзнаят истинската си същност, да подобрят живота си и да открият своите вътрешни източници на сила. Методите й помагат на всеки да намери баланс, израстване и самочувствие.

На 14 септември /събота/ от 13:00 часа ще Ви разкажем за нашия светъл свят в Prem International®, за нашите любими практики и източници на вдъхновение.

Тайната на Тибетските танки (енергийни картини)? Какво послание носят те? Как можете да поръчате лични танки с вписани в тях имена, наименования и послания.

Вълшебството на Тибетските звънкови купи – изработени от висококачествена сплав, лично подбрани от Ма Прем Диана – сертифициран майстор и преподавател по вибрационна терапия с Тибетски звънкови купи.

Духовни пътувания до Индия, Непал, Тибет, връх Кайлаш, Шри Ланка с United World Spirit Travel, кауза на Prem International®.

Ритрийти с различни теми в страната и чужбина,

Медитации,

Трансформационна Йога,

Енергийни Аюрведа масажи,

Кристалотерапия,

Вибрационна терапия с Тибетски звънкови купи,

Лични консултации,

Обучения

 

Всички събития се водят от Ма Прем Диана или от обучени инструктори на Prem International®.

 

            Вярваме, че ще Ви бъде интересно!

***

На 15 септември /неделя/ от 09:00 часа Ви каня на демонстрация по Трансформационна йога.

Трансформационната йога интегрира в себе си разнообразни йога системи от голямото наследство на Индия и предлага уникален синтез на йога техники, изготвени от различни школи. Тя има за цел да създаде в тези, които я практикуват бърза трансформация на съзнанието, ума и енергията, което ще им позволи да заживеят в баланс и хармония със себе си и с другите. Тя е важно и необходимо направление в йогата, което набира голяма популярност, защото съответства на съвременния начин на живот.

Трансформационната йога е основана от Свами Видиананд, известен йога мастер. Той обединява техники от древните традиционни школи по йога, като асани, пранаяма, мантри, медитация и йогийско лечение, и добавя нови методи и крии, за да създаде ефективен инструмент за трансформация. Техниките на Свами Видиананд са добре познати и признати по целия свят. Той е  носител на много награди и титли. Почетен член е на Световния йога съвет на Международната федерация по йога. Президент е на Yoga Alliance International и на Yoga Alliance of India.

Нашият учител Йогини Ма Прем Диана е Сертифициран Гранд мастер йога, лично обучен от Свами Видиананд!

Tрансформационната йога е подходящa за всеки, без значение от опита – тя пречиства, релаксира и балансира, зарежда с енергия и с любов.

Очаквам Ви!

*След началото на йога занятието не се допускат закъснели в залата!

Носете си постелка!