Събка Дякова-Чехович

Лекцията която ще изнесе пред аудиторията  на  Форум-изложение Здраве, Щастие, Красота   е  „СЕДОНА МЕТОД – техника за освобождаване на негативните емоции“;

Събка Дякова-Чехович – психолог, писател, работи и живее в Пловдив. Завършила е психология във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, последвана от практикум , семинари, квалификации. Работи в сферата на телесно-ориентираната психотерапия, води групи за личностно развитие и семинари по Седона Меетод – техника за освобождаване на негативните емоции. От шест години има своя практика като психолог, а през 2012 г.  излезе първата и книга „Фитнес за женската душа“, продадена вече в два тиража.

1374423_10202055801218809_1599627145_n

Седона метод е уникална с простотата и трайните си резултати, лесно усвоима техника за освобождаване от негативни емоции в три стъпки. Седона метод не работи с мисловните модели, не уча как трябва да се държиш, какво да мислиш и какво да правиш, за да си щастлив. Седона метод въздейства върху емоционалното тяло на човек и елиминира емоционалните проблеми от корена им. Освобождавайки се от негативните си емоции, човек се освобождава и от негативните си мисли и тогава промяната в живота идва естествено, бързо и без усилия да се променяш. Вече 60 години тази техника помага на милиони хора по света да бъдат здрави, личностно, професионално и финансово удовлетворени от живота си и пълни с енергия. Сега вече тази тeхника може да се усвои и в България.

Какво е ТРИ СТЪПКИ /Седона Метод/? ТРИ СТЪПКИ е най- лесно достъпната, натурална, бърза и изключително ефективна техника за елиминиране на всички негативни емоции, дори дългогодишни, сега – на момента. ТРИ СТЪПКИ не работи с мисловните модели, не уча как трябва да се държиш, какво да мислиш и какво да правиш, за да си щастлив. ТРИ СТЪПКИ въздейства върху емоционалното тяло на човек и елиминира емоционалните проблеми от корена им. Освобождавайки се от негативните си емоции, човек се освобождава и от негативните си мисли и тогава промяната в живота идва естествено, бързо и без усилия да се променяш. ТРИ СТЪПКИ е натурална техника , защото е базирана на самооздравителните сили, които всеки човек има : „Там където е болката, там е и лекарството за нея”. Като малки деца/3-4г/сме притежавали тази способност за освобождение от негативни емоции и сега, като възрастни, просто е необходимо да си я припомним. Чрез ТРИ СТЪПКИ освобождаваме съзнанието си от всички ограничаващи ни убеждения и нагласи, без да е необходимо да ги анализираме и обмисляме . Всеки човек знае, усеща с вътрешният си интелект, че нещо му пречи да бъде щастлив, но не винаги може да го формулира с думи. Чрез тази техника се елиминират пречките към вътрешната свобода, здравето и щастието. Техниката ТРИ СТЪПКИ е път за лична самореализация. Не е нужно да се следва учението на гуру, няма сложни практики и не изисква четене на специална литература. ТРИ СТЪПКИ може да бъде усвоена от всеки човек и започва да действа от момента в който се усвои и започне да се прилагаме. Проста, лесна и изключително ефективна техника завинаги.

За семинара: https://www.facebook.com/events/225630314253986/

www.harmonia-center.com