Чрез аурата можем да научим всичко за нашите болести

0
3409
прочитания

Чрез нашата аура можем да научим много неща за болестите си, твърди биоенерготерапевтката Неда Терзиева. Както е известно, аурата представлява невидим светлинен пръстен или биополе около физическото тяло, който съхранява запис за всичко, което се случва с него в живота му. Информацията, съхранявана в аурата, е най-пълната диагностика за това какво се случва в душата на човека и какви са неговите здравословни проблеми. На енергийно ниво се вижда дали има отрицателно въздействие върху нас. Диагностиката се прави по цвета на аурата, формата, размера, насищането на биополето.neda2

Всичко това се измерва с ауракамера, последен модел на руските учени, а с квантов анализатор се прави ранна здравна диагностика, обяснява Неда, която по професия е музикант и свири на цугтромбон. От няколко години обаче младата жена се е посветила на аурадиагностиката и има собствен център.
Всеки човек има неповторима аура, досега в практиката Неда е срещнала само двама души, които нямат такава. Според нея науката още не е обяснила този феномен. Може в аурата да има много цветови нюанси, но има един основен цвят – този, който се намира около сърцето. Иначе самата аура има 12 основни цвята при различните хора. Сред тях са червено, оранжево, синьо, жълто, зелено, виолетово, бяло, кристално и др.
Хората с червена аура са стабилни финансово, а в същото време са силни и физически, обяснява Неда. Има разлика в червеното, то е или по-тъмно, нормално и по-светло. Такава разлика има и между хората с червени нюанси на аурите си. При оранжевия цвят хората са много емоционални, хиперактивни, сексуални и дори от разстояние се усеща колко много енергия носят. Обикновено “оранжевите” хора са генератори на енергия.

neda3

“Жълтите” хора най-лесно се забелязват и винаги оставят следи след себе си. Те са добри къщовници и се грижат за семействата си. Има и “златни” хора в аурата, а това са тези, които са стъпили много здраво на земята и носят духовното в себе си, без някъде да са се образовали.
“Зелените” хора трябва да се обучават, за да не останат нехармонизирани. Неда свързва типовете хора с чакрите в тялото и стига до хората индиго, за които напоследък много се пише и говори. Тези хора работят с логика, творчество, артистичност, духовност и интуиция, виждат духове и са ясновидци. Те се борят за справедливост и не понасят лъжата.
“Виолетовата” раса е по-особена и хората могат да бъдат агресивни, когато не са разбрани. Те имат силна енергия и са устойчиви психически. “Белите” хора, се смятат за духовни водачи и учители и имат най-висока вибрационна енергия. Често се случва бялата аура да помътнее заради здравословни и психически проблеми и когато те се решат, те пак стават “бели” хора.
Цветът на аурата може да ни насочи към най-подходящата трудова кариера и да покаже как човек да постигне това, допълва Неда.

 

Ауракамерата “вижда” как работи всяка чакра в тялото ниneda4
Графиките ясно показват кой енергиен център работи с претоварване, къде енергията е блокирана и с коя сфера от живота на човек е свързано това. Също и как това се отразява здравословно на органите. За целта се прави снимка. Човек поставя лявата си ръка върху сензорен панел за фиксиране на биоданни. Специална програма анализира получената информация и дава резултат под формата на снимки на аура и чакри, диаграми и графици, после формира текстов доклад от 20 страници.
Освен че камерата вижда аурата, тя определя дали този ореoл е цял и няма т.нар. “отхапвания”, които са показател за проблеми по енергийните нива- външни или вътрешни. Често се случва да откривам затворени чакри, които, ако останат така дълго време, повлияват на съответните органи и човек се разболява.
Поддържайки висока вибрация на своята енергетика, човек може да контролира по-голямата част от своя живот, твърди Неда. Затова хората, които са разбрали откъде идват неблагополучията им, взимат мерки и отстраняват проблема.
За да бъде здрав човекът, той трябва да контролира както физическото си тяло, така и духовното. Така има баланс и силна енергийна защита, която гарантира здрав и пълноценен живот.
Квантов анализатор дава 242 показателя за здравето
Тази апаратура представлява високотехнологично електронно устройство за преглед на здравното състояние на човешкия организъм. Всичко това става само за 54 секунди и най-важното е, че резултатите дават най-ранните промени на клетъчна основа в органите, и то в най-ранния стадий, обяснява биоенерготерапевтката. Дори да има единични клетки с патологични промени, този биоанализатор може да улови измененията и да прогнозира заболяването. По този начин човек може да предотврати евентуалната болест и да профилактира организма. При такова изследване ние даваме на пациента голям анализ от 90 страници, в който са описани функциите на всички органи и системи в организма, а също и какви са токсините в организма, липсват ли ни витамини, предразположени ли сме към остеопороза и мн. др. Това са над 30 показатели, свързани дори с гинекологията и простатата, а резултатите са много точни и методът е безболезнен и бърз. Той е особено полезен за следене на лечебните резултати в медицината. И най-важното, че когато има проблем в даден орган – например, в черния дроб, анализаторът определя откъде е провокирано заболяването. Дали от натрупване на мазнини в органа или от жлъчката.
Има много варианти за лечение и всеки си ги избира индивидуално. Може да се използват много алтернативи като билки, биоенерготерапия, рейки терапия, “жива” и “мъртва” вода. Всичко е строго индивидуално и унифицирано приложение не може да има, твърди Неда.

neda_1
Диагностиката се базира на магнитното поле на клетката
Човешкото тяло е съвкупност от милиони клетки, които непрекъснато растат, развиват се и умират. Те се подновяват чрез делене. По време на този процес ядрото и електроните на клетката се движат и променят своята скорост, излъчвайки непрекъснато електромагнитни вълни. Сигналите на тези вълни са различни при добро здраве, неразположение и болести. Именно квантовият анализатор анализира тези промени. Слабата магнитна честота и човешката енергия се отчитат на сензор и след усилване и обработка от вграден микропроцесор резултатите са сравняват със стандарт от заболявания, хранене и други показатели, за да се прецени дали магнитните вълни имат отклонения. Хубавото е, че тази диагностика търси първопричината, а не както става обикновено при много от заболяванията медицината да подтиска последствията, без да лекува причината, която е най-важната всъщност.
Християнската религия отрича официално аурата на човека, но в същото време всичките светци са изобразени с ореол около главите си, което всъщност е нашата аура, казва Неда Терзиева.
Снимката на аурата и чакрите отразява нашия вътрешен свят. Ако се вгледаме в него, можем да научим много. Най-важното е, че сме в състояние да подредим този вътрешен свят и да отстраним недостатъците и проблемите, категорична e Неда.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here