Акупрес М

0
1361
прочитания

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ЕДНО ОСВЕЖАВАЩО ПРЕЖИВЯВАНЕ И СЕ ЗАРЕДЕТЕ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ !

АКУПРЕС-М са изделия за масаж на различни части на тялото. Специалните модули въздействат върху акупунктурните точки на човешкото тяло, а вградените магнити допълват благотворното влияние върху организма. Масажът върху избраната зона от тялото се оказва посредством лек натиск, комбиниран с кръгообразни движения.

Достатъчни са само 15 минути, за да усетите ефекта!

Изделията са леки и лесно преносими – може да ги ползвате у дома, на работното място или по време на пътуване!

 

МАСАЖЪТ С АКУПРЕС-М Е УНИКАЛЕН МЕТОД ЗА ОТПУСКАНЕ И НАМАЛЯВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО!

– Масажът на кръста, гърба и ставите помага за облекчаване на болките в тях.

– Масажът на главата помага в случай на главоболие, а вечер преди лягане помага да заспите по-лесно!

– Масажът на стъпалата въздейства върху множеството акупунктурни точки, всяка от които отговаря на отделен орган от човешкото тяло.

– Масажът на целия гръб помага за отпускане на цялото тяло, стимулира отделянето на ендорфини (така наречените „хормони на щастието“) – вещества, имащи успокояващ ефект върху тялото и духа.

 

ПРЕМАХНЕТЕ УМОРАТА И ЕЖЕДНЕВНИЯ СТРЕС С АКУПРЕСУРА И МАГНИТОТЕРАПИЯ!

Човешкото тяло е изградено от система от меридиани. Те представляват канали, преминаващи през цялото тяло, по които циркулира жизнената енергия. Всеки меридиан е съставен от определени енергийни точки, които са отговорни за регулацията на един или няколко органа.

Акупресурата се състои в упражняване на натиск и въздействие върху тези енергийни точки.

При различни болестни състояния, както и при преумора и стрес се нарушава нормалното циркулиране на енергията в организма, което води до невъзможност енергийните точки да изпълняват регулиращата си функция.

Въздействието чрез акупресура довежда до възстановяване нормалното протичане на енергията през тялото и до уравновесяване на процесите в него.

Магнитотерапията се базира на благотворната лечебна сила, която магнитното поле упражнява върху човешкия организъм. Тя е една от най-старите форми на биофизикално лечение без вредно странично въздействие.

Магнитното поле подтиска болковия синдром. То действа както на централната, така и на вегетативната нервна система. От тяхната балансирана функция зависи нормалната дейност на всички вътрешни органи и системи.

 

АКУПРЕС-М СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ, КОИТО СЪЧЕТАВАТ АКУПРЕСУРА И МАГНИТОТЕРАПИЯ!

Изделията Акупрес-М нямат странични ефекти и могат да се съчетават с предписаните от специалистите лекарства. Те са разработени от д-р Евлоги Крумов – невролог, психиатър и рефлексотерапевт.

3 21 stelki6

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here