Анастасия Димитрова

0
983
прочитания

Анастасия Димитрова e водеща на тренингите ‘Скоростно четене’ и ‘Суперпамет – мнемоника’. Тя е абсолютно сигурна, че паметта на всеки здрав човек има неограничени възможности, а способностите му за четене са много повече от това, което сме научили в училище. Всичко е въпрос на правилни навици, формирани в детството. Интелектуалната работа, като четене, учене, запомняне е едно огромно удоволствие, съпроводено от лекота и забавление, а не мъчително задължение. Ключът е в свободата да бъдем себе си, да премахнем ограниченията, наложени отвън и в освобождаването на вътрешния ни творец. Какво ще правим по време на семинара: • необикновени експерименти, които ще ви изненадат. • ще разберете, че никой няма проблеми с паметта. Проблемът се крие в липсата на богато въображение. • ще видите, че четенето е много повече от това което сме свикнали да мислим. • ще присъствате на демонстрация със запомняне. • малък уъркшоп с демонстрация на лесни техники за запомняне.

Феноменалните възможности на мозъка

Искате ли да четете по-бързо, с повече разбиране и УСВОЯВАНЕ на прочетеното?

Що е то „СКОРОСТНО ЧЕТЕНЕ“?

Това е навик бързо да разбираме написаната информация!

А щом е навик, значи всеки може да го овладее!

„Ако поне един човек във Вселената може да прави нещо ефективно, то ти също можеш да усвоиш това умение. И ако имаш достъп до този човек, незабавно започни да се учиш от него.“

Тренингът „СКОРОСТНО ЧЕТЕНЕ” ви дава:

1) Знание за ред жизненоважни ПРИНЦИПИ при четене, учене и интелектуална работа.

2) Работа с ИНСТРУМЕНТИ, дадени по рождение, за които не подозирате, което ще доведе до по-бързо и качествено усвояване на информацията.

3) Развитие на ВНИМАНИЕТО и КОНЦЕНТРАЦИЯТА.

4) Усъвършенстване на възприятието и запомняне на писмената информация В ПЪТИ по-ефективно, както и извличане на НАЙ-ЗНАЧИМОТО.

5) Потушаване на процеси, които забавят четенето и отнемат ЕНЕРГИЯ.

6) Развитие на ЗРЕНИЕТО и забавяне стареенето на очите.

7) Умение за ЕФЕКТИВНА ПОЧИВКА, за намаляване на психическото и физическото напрежение и въвеждане в състояние на ВИСОКА ПРОДУКТИВНОСТ на мозъка.

 

 

Искате ли да усвоявате и запомняте информацията – лесно и БЕЗ натоварване?

 

Благодарение на тренинга „СУПЕРПАМЕТ – мнемоника” вие ще можете:

1) Да овладеете техники, чрез които да запомняте всякакъв вид информация: бързо, БЕЗ натоварване, в неограничен обем, за толкова дълго, колкото желаете, от ПЪРВИЯ път.

2) Да се научете да използвате двете мозъчни полукълба, което УВЕЛИЧАВА В ПЪТИ процеса на запомняне.

3)  Да конспектирате ефективно – без загуба на време, с бързо намиране на информацията в записките, с минимално разсейване на вниманието, включително използване на ТЕХНОЛОГИЯТА с много по-широко приложение, като планиране, презентиране, вземане на решения, генериране на ИДЕИ и прочее.

4)  Да запазите УМА и паметта работоспособни, услужливи и ефективни.

5)  Да повишите нивото на ВНИМАНИЕ и КОНЦЕНТРАЦИЯ.

6) Да помните всичко, което искате да запомните, да БОРАВИТЕ СМЕЛО с информацията, без да изпадате в неловки ситуации.

7) Да ИЗБЯГВАТЕ типичните ГРЕШКИ, които водят до забравяне.

Тренингът ще продължи 4 седмици, а занятията ще бъдат събота или неделя. Едно занятие е 6 астрономически часа, от 11 до 17 часа с включена обедна почивка. Започваме с тест, показващ нивото, с което участникът влиза в обучението, и приключва с финален тест, на базата на който всеки може да сравни ПРОГРЕСА си. Резултатите от крайния тест не са окончателни. Участниците получават насока и надграждането ПРОДЪЛЖАВА, в зависимост от интересите и мотивираността на всеки.

В тренингите има теория, практически упражнения, развиващи игри, индивидуални и групови занятия, дискусии.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here