Анна Николова

0
1047
прочитания

Всички знаем, че водата която пристига в домовете ни е замърсена, като тази тенденция ще се засилва и водата няма да стане по-чиста. Обикновено подценяваме опасностите, свързани с употреба на мръсна вода, по простата причина, че проблемите, които тя създава се появяват след години и не ги свързваме пряко с качеството на водата.

Най-честите проблеми с водата от водопровода е нейната твърдост, високото съдържание на хлор, разтворените отровни химикали. За пране най-важно е водата да е мека, за къпане да не е хлорирана, всички домашни уреди трябва да пазим от котлени отлагания, а най-прецизно пречистена вода ни е необходима за пиене.

Добрата новина е, че има решение на този проблем.Докато преди години, системи за пречистване на вода имаше само в промишлени варианти, в последните години на пазара се появяват все по-съвършени и по-евтини системи за пречистване на вода и то в домашни условия. Понеже досега не ни се е налагало да отделяме пари за пречистване на водата (тя би трябвало да е задължение на ВиК дружествата), затова трудно можем да приемем факта, че в тези кризисни времена ще трябва да намерим средства и за това, но не трябва да забравяме, че освен за себе си, сме отговорни и за здравето на нашите деца!

Затова ние сме насреща и в зависимост от Вашите потребности можем да Ви предложим всички варианти за пречистване на водата във Вашия дом.

Предлагаме варианти и за един централен филтър за целия дом, и варианти за всички крайни източници /бойлери, перални, душове и т.н./ и всички тези системи се монтират изключително лесно и са инвестиция, която струва малко, но ще Ви донесе много.

Чиста вода за пиене ще си осигурим, като  монтираме система за обратна осмоза.  Системата за обратна осмоза е най-доброто решение за осигуряване на чиста питейна вода за Вас и Вашето семейство. Обратната осмоза е изцяло натурален процес, при който чистата вода просто се прецежда през микроскопично малките отвори на осмотичната мембрана. Всички разтворени във водата вредни вещества, като – тежки метали, вируси, бактерии, радиоактивни и канцерогенни елементи, просто се изхвърлят в канализацията.

Системата за обратна осмоза се монтира лесно, най-често под кухненската мивка, но може и на друго удобно място.

Заповядайте на презентацията ни. На щанда на фирма Павирани ЕООД, в дните на изложението ще можете да закупите системи за пречистване на вода на специални цени.

http://pavirani.com/

<<<предишна статияСоня Ганчева
Следваща статия>>>Радка Крумова
СПОДЕЛИ:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here