Биорезонансна диагностика и терапия

0
2287
прочитания

ПРОФЕСИОНАЛНА БИОРЕЗОНАНСНА ДИАГНОСТИКА И ТЕРАПИЯ

 

Професионална биорезонансна диагностика на физическото и психоемоционално състояние ще се проведе на 30 септември 2013 г. в центъра за Енергоинформационна медицина, гр. Варна ул.Кавала N 29.

Диагностиката включва : вега тест, нарушения в системата на човешкото тяло, зодиакална диета, изследване на биополе, чакри и аура, психоемоционално състояние, определяне на паразити .

Изследванията ще се проведат с помощта на диагностично-терапевтична апаратура от най-ново поколение.

Промоционална цена –35 лева./в цената са включени диагностика, терапия и контролна диагностика.

Предварителните записвания стават на телефон 0878 37 37 77.

21 век- век на информационни технологии. Времето на невероятните възможности и преспективи. Но в нашият век,  има и  много недостатъци. Екологичният фактор на планетата се променя ежедневно, поради бързото развитие на инфраструктура, промишленост и транспорт. Храната която ядем не е толкова богата на витамини и минерали, така както в началото на 20 век. Земята ни е отровена от пестециди, фосфати и други вредни за нашият организъм вещества.Чистата питейна вода , на днешния ден, на много места се е превърнала в скъпо удоволствие. А всичко това е причината за нарушеното ни здраве.

Във връзка с това се появи необходимост от използване на  най-новите технологии, които могат да помогнат на организма да се противопостави на всички тези проблеми. Неразделна част от съвременната медицина е диагностициране и профилактика. А точно поставената диагноза е в оснавата на решението на проблема.

На днешния ден има много методики за диагностициране, както съвременни така и алтернативни. От древноста наследихме методи на диагностициране като ирисов ,пулсов, ауриколярен…

С развитието на технологиите бяха създадени: ЯМР, днк теста, хемоанализата… Но за повечето обикновенни хора тези методи не винаги са достъпни, защото отнемат много време и стредства. А понякога са болезнени и не дават пълна информация. Едни от преспективните методи в наше време е биорезонансната диагностика. Преимуществото на този иновационен метод са очевидни. Тове е широк спектър на обследване, икономия на време и средства. А също така е безопасен и удобен за пациента.

 

http://www.biorezonansbg.com

<<<предишна статияИнж. Нина Ненова
Следваща статия>>>ФитоАпиМед
СПОДЕЛИ:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here