Ганодерма- Кралят на билките, Кафето и гениалната идея на Гано Ексел

0
3087
прочитания

Компанията Gano Excel е създадена през 1995 г. под мотото „Здраве и благополучие за всяко семейство“.

Gano Excel е най-големият култиватор и разпространител на лечебната гъба Ganoderma lucidum и притежава най-голямата в света 100% органична плантация за отглеждането й.

От 4,000г. насам Ganoderma lucidum се счита за „Краля на Билките”. Рядката билка, въздигана от крале, лечители и монаси сега е достъпна за всеки.

С нея Gano Excel произвежда уникални хран. добавки, напитки и продукти за лична грижа. Съчетавайки тази билка с напитки, Gano Excel създава нова тенденция в здравословният начин на живот.

С присъствието си ви каним да вкусите част от прекрасният свят на Гано Ексел.

Стоилка: В лекцията, която ще ви изнеса, ще ви представя тази невероятна гъба, с която се запознах преди около 3 години и от тогава, тя се превърна в моя мисия и е  неразделна част от живота на семейството ми.

Ганодерма луцидум се радва на особена почит в Азия, където тя е била ползвана като лечебна гъба в традиционната китайска медицина в продължение на повече от 4000 години, което я прави една от най-старите гъби,  известни и използвани в медицината

Lingzhi –лингжи – традиционен китайски: 灵芝  японски: рейши, 灵芝; корейски: yeongji, 영지 са  името на гъбата Ганодерма луцидум в различните страни.

Думата Lingzhi, на китайски означава “билката на духовния потенциал”. Гъбата е известна още като  “гъба на безсмъртието”. Благодарение на нейните качества и липса на странични ефекти, тя е придобила репутацията на Изток, като съвършената  билка. Lingzhi е включена в американската билкова фармакопея и терапевтичния Компендиум.

Очаквани терапевтични ефекти  от Ганодерма Луцидум

 • Антибактериално
 • Противовирусно
 • Противотуморно
 • Противовъзпалително
 • Регулира кръвното налягане
 • Намалява холестерола
 • Регулира кръвната захар
 • Подсилва сърдечно-съдовата система
 • Тоник за бъбрека и черния дроб
 • Отслабва алергиите
 • Детоксикатор на тежки метали
 • Подобрява нервната система

Gano Excel има най-голямата в света 100% Органична Плантация за Ганодерма, която се намира в Kedah, Малайзия. Присъствайки в бизнеса и на пазара на над 100 страни по целият свят, Гано Ексел продължава да се стреми към отличие в продуктите и в разрастването си. Gano Excel е инвестирала в световна класа съоръжения за производство,  за да  произвежда и поддържа високо качество при контролиран процес.

Фермите се поддържат със сложна и модерна технология за отглеждане. Използва се контролиран процес на техниката за  биологично култивиране, за да се запазят ценните   спори на Ганодермата. Не  се използват никакви химикали, пестициди или хормони при отглеждането на Ганодермата. Подходящата среда е от особено значение за осигуряване на високо качество на  производство на гъбата.  Gano Excel се концентрира върху отглеждането на  6-те най- силно терапевтични за човешкия организъм вида на Gанодерма lucidum, от над  200 разновидности на гъбата.

<<<предишна статияПриродна аптека
Следваща статия>>>Пи-Маг
СПОДЕЛИ:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here