Георги Изворски

0
2747
прочитания

Лекцията която ще изнесе пред аудиторията на Форум-изложение Здраве, Щастие, Красота заедно с Силвина Белопойчева е „Здравето и абсолютната чистота“

Георги Изворски е роден в гр. Божурище в семейството на военен летец. Поет, писател, учител и журналист. От 1999 г. светският живот остава на заден план и Изворски се отдава на езотериката и окултизма. През лятото на 2002 напуска града и в продължение на шест години прекарва в единочество в Тетевенския балкан.
Изворски е горещ привърженик и последовател на Всемировия Учител Беинса Дуно.
От 2008 провежда духовни срещи-разговори из цяла България.

В десетките си лекции и беседи с различна тематика (от устройството на Вселената до природосъобразеното хранене и начин на живот), той втъкава в многоликото ни битие „златната нишка“ на общочовешката любов, на приятелството, на разбирателството, на хармонията и мира. Единенние на всички народи и религии, единение на всички общества и хора. Непоклатима основа на духовната му дейност са Великите Космически Принципи – Любов, Мъдрост, Истина, Справедливост, Добротворчество. Тяхното прилагане на земята нарича простичко „Общуване по сърце“ и „Живот чрез Любов“.
Георги Изворски има вече 4 издадени книги: „Закона за даването“, „Сто четиридесет и четири хиляди“ и “Диамантената десятка” и „Великият трепет“.
За себе си той казва: „Може би един от хилядите редови духовни просветители, които Бог разпръсна в България и по света, съм и аз! Бели и черни адепти вече няма. Няма вече учители и лъжеучители, пророци и лъжепророци! Просто има много човешки души, които, когато се събудят, не могат да различат веднага ИЗРЕВА от ЗАЛЕЗА…“

<<<предишна статияГузал Тажибаева
Следваща статия>>>Ина Май Джар
СПОДЕЛИ:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here