Д-р Таня Русева

0
2462
прочитания

Д-р Татяна Русева е завършила медицина и е специализирала Анестезиология и Интензивно лечение в МУ – София.

В 15-годишната си практиката в областта на оперативната медицина и реанимация се е убедила в неразривния континуум и взаимовръзка между телесните клинични изяви на заболяванията у пациентите, техния жизнен потенциал, а от там и техните енергийни настройки за преживяване и възстановяване. Този личен професионален инсайт я води до запознаване с нови аспекти на терапевтичен подход към Здравето и Болестта.

Така прави преход към не много познатата за съвременната медицина биорезонансна методика за профилактика, диагностика и лечение на заболявания на фино енергийно ниво. Обръщайки се към енергийната природа на материята, д-р Русева е убедена, че именно работата с и върху тази природа е „Медицината на бъдещето”.

Д-р Татяна Русева от Русе ще бъде лектор на презентацията на „БАЛКАН-ДИАКОМ“ООД

 

Лекция:

Профилактиката на болестите е ефективен и евтин инструмент за снижение ръста заболяванията на човека.

„Да лекуваш болестта, след като се появи…..е все едно да копаеш кладенец, когато вече си жаден”./китайска поговорка/.

Съществува логика в профилактиката на болестите.

ВИНАГИ Е ИЗГЛЕЖДАЛО ПО РАЗУМНО ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ ВЪЗНИКВАНЕТО НА БОЛЕСТА, ИЛИ ДА СЕ СПРЕ НА РАНЕН СТАДИЙ НЕЙНОТО РАЗВИТИЕ, ОТКОЛКОТО ДА СЕ ЗАБАВИ ЛЕЧЕНИЕТО, ЗАЩОТО ЗАПОЧНАЛИТЕ ПАТОЛОГИЧНИ ПРОЦЕСИ МОГАТ ДА РЕЗОЛИРАТ В НЕОБРАТИМИ УВРЕЖДАНИЯ НА ТЪКАНИ, ОРГАНИ И СИСТЕМИ НА ЧОВЕКА.

Фирмата „БАЛКАН-ДИАКОМ”ООД вече 4 години в България като частна инициатива разработва и реализира съвместно с фирмите -партньори „DIACOM TECHNOLOGY”(www.diacomsoft.com), Чехия и НИПК „Березовый мир”ООО, Москва (www.birchworld.ru), Русия – „ПРОГРАМА ЗА РАННА ПРЕВЕНЦИЯ ЗАБОЛЯВАНИЯТА НА ЧОВЕКА”.

Чрез използване на многофункционална скринингова апаратура „DIACOM-Lite-FREQ” за биорезонансна диагностика, се осъществява „ЕКСПРЕС-ТЕСТ” за контрол и оценка(остри, хронични и развиващи се патологии) – актуалното, моментно здравословно състояние на човека.

Получаваме реална възможност за ранно диагностициране и профилактика на възможни сериозни заболявания на сърдечно-съдовата система(инфаркт,инсулт и др.), ендокринната система(захарен диабет и др.), храносмилателната система, онкопроблеми и проблеми свързани с различни алергени, вирусологията и паразитологията – за проблеми които човек може и да няма още физически усещания.

НИПК „Березовый мир”ООО, Москва, e Научно – изследователска Производствена Компания, която е успяла с помощта на високотехнологично производство да получи „екстракт от горния слой на кората на бялата бреза – БЕТУЛИН” – уникален природен фитокомплекс – защитаващ здравето на човека с естествените сили на природата.

Хранителните добавки на НИПК „Березовый мир”ООО, Москва , притежават Сертификати за качество, произход, безвредност и безопасност, а така също и

АНТИДОПИНГОВ СЕРТИФИКАТ.

Те се използват в комплексни профилактични програми, като могат да оказват благоприятно влияние върху функциите на черния дроб, белия дроб и горните дихателни пътища, панкреаса и ендокринната система, нервната и имунната системи, а така също и върху други органи и системи за комплексно самовъзстановяване здравословното състояние на човека.

Чрез анализ на информацията от „ЕКСПРЕС-ТЕСТА” се предлагат консултации и изготвяне на индивидуални комплексни фитопрограми за профилактика (в зависимост от здравословното състояние на човека). При необходимост, при реализацията „ПРОГРАМА ЗА РАННА ПРЕВЕНЦИЯ ЗАБОЛЯВАНИЯТА НА ЧОВЕКА” се предлага възможност за консултации и с лекари-специалисти.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here