Енержетикс

0
1412
прочитания

 

 

ENERGETIX е фирма,  която ще Ви помогне да се чувствате господар на своя живот, успешни и щастливи. Това е фирма, която е основана през април 2000 година със седалище Германия. Произвежда и продава уникални бижута с терапевтично действие. Бижутата притежават неодимни магнити, които се използват за профилактика при различни заболявания като безсъние, мигрена, артрит, стрес, болки в гърба, липса на енергия, нервност, тенис-лакът, депресия, нарушена  циркулация, отпадналост, менструални болки и др. В зависимост от вашия избор, магнитните бижута съдържат неодимни магнити със заряд от 1200 до 2200 гауса. Това са естествени магнити, които за 100 години губят само 1% от силата си.

Бижутата са изработени от качествени материали като медицинска стомана, родий, титан и мед. За кратко време Енерджетикс прерасна в Корпорация, благодарение на качеството, красотата и благотворното влияние, което оказват продуктите му. Сега в повече от 50 държави по света Енерджетикс работи успешно.Предимно в Източна и Югоизточна Европа. Нашата марка присъства в държави като :
Германия, САЩ, Сърбия, България, Украйна, Великобритания, Франция, Япония и т.н.
Енерджетикс се разпознава в света по своето лого (жабчето, което се вее високо по всички знамена на фирма Енерджетикс по света). Защо точно жабче?
Това крехко същество е изложено под въздействието 160 000 гауса и е започнала щастливо да левитира.
Повече от 6 милиона души по целия свят са покорени от красотата на нашите изделия, като броят на техните поклонници расте с всеки изминал ден.
Причината за тези успехи е скрита в това, че ние съчетаваме изискания, изключителен дизайн на бижутата, с целебната сила на магнитите. Вграждайки магнити в тях ние им вдъхваме живот.
Нашите клиенти носят тези бижута, защото са се убедили в ефективността им и желаят постоянно да се намират под благотворното им въздействие.
Вички наши изделия са създадени с една единствена цел – да помагат на хората да се чувстват добре и да са красиви.
Когато това се случва, ние знаем,че посоката, в която вървим е вярна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here