Иво Димитров

0
935
прочитания

ЗДРАВЕЙТЕ!

Казвам се Иво и обичам да имам свободата да разполагам с времето и ресурсите си, обичам да правя нещата по мой уникален начин и да работя с хора, с които си допадаме. Също така обичам да постигам целите си.

МОИТЕ ЦЕЛИ:

Те са свързани с Вас – да прибавя повече стойност към света ви, като ви дам инструментите, които може да приложите веднага в бизнеса и живота ви.

Мотивиран съм да ви помогна да стартирате и разширите бизнеса си, както и да издигнете кариерата си на ново ниво. Независимо дали сега започвате или вече сте ги изградили.

Как да продаваме по-добре на цената, която заслужаваме?

Вие искате повече пари и повече свободно време… Това не е нито добро, нито лошо, това просто е онази егоистична наша страна, без която няма да оцелеем като вид.

Няма смисъл да имате угризения на съвестта заради подобни желания.

Имате този апетит от добра воля… защото искате спокойствието да се наслаждавате на живота и да му се радвате заедно с хората, на които държите.

И ако имам нещо, което ще ви помогне да постигнете това, вие все пак ще ми устоите. Нормално е. Представете си, ако бяхте човек, който не може да каже „не“ на каквато и да е продажба. Ще банкрутирате до обяд.

Не е във ваш интерес да купувате всичко, което ви изникне. Да, трябва да сте рационални, но и все пак да не се превръщате в роботи, като пренебрегвате нуждите на чувствата и усещанията си, защото те са тези, които са виновни за всичките ни преживявания… и хубави и лоши…

…и все пак те са си наши. Виждали сме интерпретации по филмите какво би било, ако просто ги изключим.

Та, ако се опитам да ви продам нещо, ще устоите. Обаче, ако ви грабна вниманието…

…ако това, което предлагам е нещо, което ще нахрани глад дълбоко във вас… или разрешава сложен проблем, който обитава дните ви…

…ако сделката, която предлагам ви лишава от риск и дори прехвърли риска върху мен, така че дори в най-лошия случай вие пак да сте напред…

…ако симпатизирам на вашата устойчивост, разбера вашите колебания и съмнения и отговоря на всеки ваш въпрос искрено…

…ако ясно ви покажа как вие можете да станете по-богат, по-щастлив или по-здрав и всичко това в най-бързия и най-лесния възможен начин…

…и ако вие ми вярвате и ми се доверявате, защото вече съм ви помагал по някакъв начин и то без да искам нищо в замяна и сте сигурни, че рисковете за вас са нищожни, а наградата е нещо, за което копнеете от години…

…тогава вашата устойчивост (която може би пречи да допуснете възможността, че ще се справите), може да отслабне. Може да опитате, особено ако съм казал ясно, че може да си промените мнението после.

Вие може просто да решите, изцяло собственоръчно, да видите за какво е цялата врява и просто да купите сега проклетото нещо и да се уверите в ефектите му.

Това е да продаваш, без напъване.

Всичко се свежда до това да намериш твоите хора и ти да им покажеш, че ти си техния човек по възможно най-готиния начин, който всъщност наистина им помага те да вземат собственоръчно решение, без да ги напъваш.

Да продаваш, не означава че задължително трябва да продадеш това, което имаш на всеки, който ти се е мярнал пред погледа.

Изкуството да продаваш, без напъване се крие в това да предоставиш правилното послание относно правилния продукт/решение до правилните хора в правилното време.

И все пак хората понякога искат да им продадеш малко по-твърдо.

Тогава, за да го сториш, трябва да се увериш, че говориш на правилните хора, като им дадеш възможност да се квалифицират, като “по-твърди”. Кажи им:

Ако ти си човек на действието и си ок да следваш инструкции, без да мрънкаш, да се оплакваш и да си търсиш извинения в другите за неуспехите си, то в такъв случай този продукт е точно за теб.

Защото само хора като теб биха извлекли максималните резултати от него и само за хора като теб те биха били почти „магически“ и крайно невероятни в очите на обикновените хора.

За тях ще си просто поредния късметлия въпреки, че ти ще знаеш механиката зад „късмета“ си и ще можеш да го репликираш отново и отново.

Ако ти си стигнал до тук с това писмо и още не си затворил тази страница извъртайки очи и отваряйки следващата статия, в която ще търсиш „магическия бутон“ за нареждане на живота ти…

…ти определено си моят човек и това определено е твоето нещо, няма две мнения.

Ти си човек, който разчита на собствените си действия и искаш те да се възможно най-продуктивните и най-ефективните…

…ти искаш по-добър живот, искаш да печелиш повече пари и време за теб и за хората, за които се грижиш…

…и знаеш, че за да стане това не ти трябват магически формули, а трябва да усвоиш потенциала си, като познаваш и управляваш себе си по-добре. Никой не може да ти даде повече време и пари просто така, ти трябва се погрижиш да си ги спечелиш.

С уважение,
Иво Димитров
Програмист… на мозъци
и Онлайн Маркетинг Консултант

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here