Косьо Любенов

0
2822
прочитания

Готвач по диплома и лечител по призвание, Косьо Любенов помага на много българи да върнат здравето и хармонията в живота си. Неговата лична история рязко сменя посоката си преди 10 години във Франция. „Заспах на волана от умора и се събудих след 48 часа в болницата с много тежки поражения и, така да се каже, живея втори живот“, разказва мъжът. След инцидента той открива метода за лечение с Универсална Космическа Енергия. По думите му тя е Универсална, защото идва от Космоса, от Земята и от всичко, което ни заобикаля. И защото всеки от нас може да се научи да я използва – особено децата.

„Всеки от нас, в ежедневието си, когато нещо ни заболи, несъзнателно слагаме ръка върху мястото. Ние го правим съзнантелно и така постигаме желания ефект“, обяснява лечителят. Той е убеден, че болестите са резултат от негативните емоции, които окават влияние върху психическото ни състояние, а оттам и върху тялото. Когато обаче, човек има положителна настройка, той обръща процеса. Затова има много хора, които, само благодарение на мисълта, са се излекували от неизлечими болести.

Picture

Методът включва прости упражнения, визуализация и най-вече позитивно отношение към хората и света, и, разбира се, към себе си. „Обезверяването е един от най-големите проблеми на българите, понеже те не се виждат в бъдещето. Липсата на вяра смазва хората, разболява ги, убива ги“, твърди лечителят.

След 15 години зад граница, Косьо твърди, че българите всъщност са късметлии, тъй като живеят на едно от 7-те места на планетата с най-силна енергия. Затова съветва хората да търсят промяната в себе си, не в другите. И да вярват, че могат да я осъществят. А ако искат, да изпробват метода веднага, трябва да затварят очи и да си представят всичко най-прекрасно в рамките на 5 минути. Лечителят препоръчва това упражнение да се прави всяка сутрин, за да може човек да се зареди позитивно и да е готов за предизвикателствата през деня.

Универсалната космическа енергия в съчетание с билките и билколечението

Универсална Космическа Енергия на Светлината (нашата собствена жизнена енергия) е част от Универсалната Космическа Енергия, която облива и прониква от Космоса, Земята и всичко, което ни заобикаля. Индийците я наричат прана, китайците – чи, руснаците – биоплазма, учените – биоенергия.

Тя е много силен метод за лечение, самолечение и релаксация. Всеки може да се научи да я използва. Даже и децата. Много добре се комбинира с всички останали методи на лечение – масаж, акупунктура, психотерапия и др. Засилва всички медицински лечения с пречистващата и укрепващата си дейност. Може да се комбинира с йога и медитация, както и с други методи за самоусъвършенстване.

Методът на работа е напълно безопасен. Винаги се приспособява към нуждите на лекувания, който го ползва. Можем постоянно да ползваме тази Енергия. И колкото повече я използваме, толкова по-силно минава тя през нас. Този метод не е никаква религия или вярване. Това позволява ползването от всекиго, който пожелае, да се развие и усвои главното, цялостното, системното : интегрални знания и умения за здравословен живот на духа, душата и тялото – неделимо свързани !

Основни ползи:
–  Укрепва тялото и духа
–  Възстановява хармонията и духовното здраве
–  Уравновесява циркулирането на Енергията в тялото
– Премахва емоционални и психически блокажи на всички нива
– Пречиства тялото от отрови и токсични вещества И др.

Билките на България:

 

билки1  билки2билки3

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here