Мартина Генкова-Иванова

0
950
прочитания

Каним ви на среща с Мартина Генкова-Иванова, експерт по медитативни и духовни практики; автор на множество програми за личностно развитие, на публикации на тема себепознание, развитие и самопомощ; вдъхновител на промени и мотиватор. Автор на сайта Свой Избор.com, организатор и лектор на семинари, беседи и курсове за холистично здраве и личностно развитие в цяла България.

Мартина Иванова е експериментатор, мечтател и майстор на материализацията, експерт по енергийни и медитативни практики. След дълги години работа в сферата на човешките ресурси, се отдава на свободна практика като холистичен терапевт и консултант в сферата на личностното развитие. Мартина е познавач и ценител на човешката душа, емоции, вътрешен свят. Приложен психолог, писател, лектор, медиатор, вдъхновител на промени и мотиватор по призвание. Автор е на един от най-четените сайтове за личностно развитие и духовен растеж – www.svoizbor.com, автор на множество публикации на тема себепознание, развитие и самопомощ в онлайн медии, вестници, списания. Разработва програми за личностно развитие, водени медитации, курсове и семинари из цяла България. Помага на хората да бъдат осъзнати и успешни по Пътя на Живота, да намерят своя личен и уникален път, по който могат да открият и разгърнат изцяло потенциала си.
www.svoizbor.com

 

Сродните души – мит или реалност

Много е романтично да кажеш, че сега, когато някоя изключителна особа е влязла в живота ти, се чувстваш допълнен. Но предназначението на взаимоотношенията е не да имаш някой, който може да те допълни, а да имаш някой, с когото да можеш да споделиш пълнотата си.

Несъмнено сте срещали в живота си хора които сякаш познавате откакто се помните, макар да срещате за пръв път. Поне в този живот. Поглеждате в очите си и се познавате. На мига. Чувствате се прекрасно заедно, усещате се от разстояние, допълвате мислите си и думите си. Истински сродната ти душа е може би най-важният човек който някога ще срещнеш, защото събаря стените ти и те шамаросва, за да се събудиш. Сродните души идват в живота само, за да ти разкрият нов пласт от теб самият, а после си тръгват…

6160503n

Защо сме сродни? Откъде идваме и кое ни сродява? Как да познаем сродната си душа. А как да я привлечем към себе си? Защо Животът ни среща отново и отново? Какво е предназначението на сродната душа и на какво ни учи?

Отговорите на тези, а и много други въпроси ще открием заедно, както и ще направим практика за привличане и общуване със сродната ни душа. Когато сме в хармония и пълнота със сродната си душа, сме способни да творим чудеса!

Ех, колко е хубаво всичко това!!! Чакам ви с обич.

Мартина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here