Неда Терзиева

0
921
прочитания

Неда Терзиева е родена на 6 януари в гр.София. От малка е дарена със способности да лекува с ръце и да има ясно виждане за близкото бъдеще. Още от ранна детска възраст нейните таланти са забелязани от експерти и изследователи на темата.

Твърде различна е от малка със силния си характер и стремежа към различни знания, непривични за нейната възраст.

Завършва Националното Музикално училище “Любомир Пипков” като единствената тогава жена цугтромбонистка в България.

Запленена от професиите на родителите си – майка фотограф и баща режисьор – тя завършва Колежа по екранни изкуства в София като режисьор и тонрежисьор.

След това се дипломира успешно като психолог в СУ „Климент Охридски” със специалност „Клинична и консултативна психология”. Дипломира се и като радиестезист в Академия по „Радиестезия” проф. Инж. Луи Тюрен – гр. Варна.

През тези години, всяка лятна отпуска работи доброволно към програма на “Червен кръст” в болницата в Зонеберг, Германия, а по-късно оказва помощ и в старческия дом в града.

Тогава тя започва да се обръща изцяло към духовното си осъзнаване и развитие. Практикува лечение с квантова терапия, лечение с биоенергия и Рей-Ки енергия, лечение с жива и мъртва вода, диагностика с квантов анализатор и закупува последната руска разработка на Аура камера. Придобива трета мастърска степен в учението за енергията Рей-Ки. Отдава се на безмълвното знание на толтекските принципи и законите на транссърфинга на реалността. Провежда многобройни иновативни семинари и обучения в цялата страна.

Днес тя провежда консултации, диагностика и лечение в центъра си и в страната.

Енергийна структура на тялото- познание за здраве, щастие и красота

>>В лекцията ще обсъдим енергийната структура на тялото – енергийни меридиани, енергийни центрове и фините енергийни тела и как цялата тази структура е свързана с мислите, емоциите, психиката и здравословното ни състояние. Ако опознаем собствената си енергия можем да разберем мисията в живота си, и къде да се насочим във всеки един аспект от живота – личен и професионален. Цялото това познание за нас самите и начините да го използваме по най-добрия начин за личностното си и духовно развитие. Лайф коучинг. Типове его. Транссърфинг. Аура Камера.<<

656191778

Еволюция на духа чрез осъзнаване на мисията в живота

От семинара  ще научим или по-скоро ще си припомним (тъй като душата знае всичко само трябва да я накараме да си спомни) как се случва еволюцията в земния живот, в тази реинкарнация. Тъй като настъпи Ерата на Водолея и влезнахме в новия вселенски цикъл от 25920 години, сега имаме възможност за бързо изкупуване на кармата вследствие на което и бърза еволюция. Сега сме заедно с голяма част от звездното ни семейство тук на Земята. Това ни дава шанс да  „изиграем правилно картите” си. Феноменалният уред Аура Камера, благодарение на последния софтуер регистрира еволюцията ни, показвайки развитието и промяната в четирите фини тела – етерно, астрално, ментално и духовно.

След теоретичната част ще покажем различни практики за изчистване, зареждане и освобождаване от миналото и кармичните връзки. Ще потънем в медитация, която да отвори любовта ни към всичко, което ни заобикаля, отваряйки четвъртата си чакра и засилвайки имунната си система.

Ще оставим време и за въпроси и отговори. Да излезем заедно от света на Майя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here