Природна аптека

0
1200
прочитания

Гр. Пловдив, ул. Драган Цанков № 41
0878644593, 0899885266, 0887820130

П  Р  И  Р  О  Д  Н  А     А  П  Т  Е  К  А
български натурални продукти за
З  Д  Р  А  В  Е    И    К  Р  А  С  О  Т  А
–––––––––––––––––-
– Пробиотици
– Хранителни добавки
– Био козметика
––––––––––––––––––

 

 

Скъпи  клиенти,

Поздрави за избора ви да ползвате българските натурални продукти за здраве и красота!

Природосъобразния начин на живот е жизнено важен за всеки от нас и е важно условие за доброто здравословно състояние на човека.

Средата, в която жевеем за съжаление не е това, което ни е необходимо за да сме здрави и щастливи. Стресът, преумората, депресията, обездвижването, влошават още повече живота, а всичко това води до заболявания на сърдечно-съдовата система като инсулт, инфаркт,  ракови заболявания, диабет, алергии и още много други дегенеративни заболявания.

Здравето на човека пряко зависи, както от качеството, така и от количеството на храната, която приема. За съжаление в модерния забързан и динамичен живот, нещата не седят по този начин. Храним се все по-нездравословно с храни, които са богати на вредни вещества като: мазнини, въглехидрати, консерванти, налага се да пием все повече медикаменти, който имат много странични деиствия. Всичко това води до все по-голямата нужда от хранителни добавки, с които да внасяме нужните полезни вещества в организма и да отстраняваме токсините, вредните вещества,  свободните радикали и всичко, което пречи на организма да действа правилно.

Хранителните добавки, които предлагаме са български сертифицирани биопродукти произведени от високо качествени суровини.

Ние предлагаме широк спектър от хранителни добавки в зависимост от желаниятя и нуждите на всеки човек, защото Вашето здраве е важно за нас!

Освен  здрав, човек иска да бъде и красив. При нас ще намерите цялостна грижа за косата, лицето и тялото с продукти произведени при високо технологичен процес и с натурални суровини без консерванти и парабени.

Когато човек е здрав и красив, той неминуемо е щастлив, а за да сте такива-търсете такива продукти, а това е лесно: посещавайте МФИ Здраве, Щастие и Красота.

Ето и нашата гама:

Предлагаме 12 вида етерични масла 100% натурални без синтетика и есенции

и 4 вида растителни масла.

Разполагаме с билкови екстракти с прополис, чисти, комбинирани с мед и пробиотици.

Болкоуспокояващи кремове за опорно двигателната система, за разширени вени, за проблеми по кожата и трансдермална детоксикация на организма.

Органична козметика за бебета деца и възрастни,

Източно родопски минерал Зеолит.

Натурални сиропи които са с30% студено пресован плод и плодова захар, сусамов тахан с живовляков сироп.

Кристален био дезодорант 120 гр – уникален екологичен дезодорант за мъже, жени, тийнейджъри, действащ безотказно на всеки тип физиология.

–          100% природен и ефективен

–          Действието и ефектът са мигновени

–          Не оставя петна по дрехите

–          Ниска себестойност

–          Дълъг период на употреба

 

Copy of 578720_495183437197137_1318756755_n  

DSC08488   DSC08477

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here