Тиан Де

0
1446
прочитания

tianDe – (в превод от китайски) НЕБЕСНО СЪВЪРШЕНСТВО Компания tianDe е създадена през 2007г. в град Барнаул – Алтай (екологичен и духовен център на Русия) от 5-ма реализирани в стандартния бизнес предприемачи! Това е първата компания, която предлага на западния пазара здраве и красота по рецепти на Китайската и Тибетската медицина в лесно достъпна форма! Корпорацията работи в над 10 страни и има повече от 5 000 000 потребители!

Всеки ден 2000 души от цял свят се регистрират в компанията, за да ползват с отстъпка вълшебните продукти на Изтока! На 5-ти октомври 2012г. tianDe официално отвори врати и в България! У нас са сертифицирани над 400 продукта – грижа от глава до пети!

Производството е 90% в Китай и 10% в Алтай – сертифицирано е със ISO 9001 (най-високият европейски стандарт за производствен процес) и GMP(най-високият продуктов стандарт в козметиката и медицината, който се получава след 20 000 теста)! Ще останете приятно изненадани и от достъпната цена! Освен феноменалните продукти, компанията предлага и вълнуваща бизнес възможност за хората, които искат да заработват допълнителен доход, да градят сериозен бизнес или напълно да променят начина си на живот! С безплатна регистрация и без изискване за минимален оборот – за 3 минути поставяте началото на своя бизнес! Потърсете консултантите на tianDe, за да получите своята БЕЗПЛАТНА СПА-ПРОЦЕДУРА!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here