Био хотел Моравско село

0
2404
прочитания

Фирма Амитица ООД работи в три направления, свързани от едно неразривно ядро – Био хотел  и ферма Моравско село, производство на биологични плодове и зеленчуци под марката „Моравско село“ както и продукти и схеми за биологична растителна защита, дистрибутирани от Амитица ООД и нейния главен агроном Здравка Смиленова.

Био хотелът се намира на 10 километра от Банско в местността Предела. Той е един от първите хотели в България с биологична и еко насоченост. Комплексът е семеен , разполага с 4 къщи с места за настаняване до 40 човека, и механа с капаците т до 80 човека. Комплексът  предлага голям комфорт, за хората които са научени да се радват на естествената красота.  Най ценното за нас е природата, която ни заобикаля , чистия въздух, спокойствието и хармонията, които царят на това наистина необикновено място , както и биологичната храна-плодове и зеленчуци, домашни ястия, мляко, яйца, кисело мляко, хляб, сладка, сокове, домашен кашкавал,  които ние предлагаме специално за нашите гости. Стаите са обзаведени с много любов и старание, като всяка една има своя индивидуалнос т и уют.

Биологичните плодове и зеленчуци се произвеждат в гр. Кресна на територия от  40 декара и са популярни сред почитателите на биологичните храни с чудесното си качество и цена.  Тяхното разнообразие расте с всяка изминала година. Тези плодове и зеленчуци са отгледани с любов, внимание и лично отношение. Храната за тялото за нас е  лекарство за хората, а здравия човек най-добре може да търси и качествената храна за ума и душата. Именно за да търсим нея, всички ние ходим по тази земя.

Амитица ООД е пионер в биологичния свят и ние имаме желанието колкото се може повече хора да почнат да се интересуват от този нов и бързо развиващ се сектор. Имено за това нашата фирма предлага  също и биологичните продукти за растителна защита- не само  продукти а и схеми за прилагането им, консултации за нашите клиенти, сигурност и опора. Знанието, с което разполагаме е плод на дълги години научна и полева работа, близък контакт с производители и собствено производство, за да се случи така, че никоя болка и проблем да не са ни чужди. Фирмата има цяла гама от продукти способни да обхванат всички аспекти на биологичното производство така, че да не съществува нужда от използване изкуствено синтезирани химични препарати. Ние вярваме , че хората трябва без страх и притеснение да могат спокойно да отглеждат своята продукция и им даваме гаранция , че в природата съществува всичко необходимот , за да се справят с проблемите, които ги притесняват.

 

Ето това е нашето неразривно ядро, около което кръжат всички аспекти на дейността ни- Природата като една цялост, която ни дава абсолютно всичко необходимо, за да съществуваме като част от самата нея.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here