Гергана Дойчинова

Лекцията която ще изнесе заедно пред аудиторията  на  Форум-изложение Здраве, Щастие, Красота   е “Здрави и жизнени чрез природата”;

snimka-pred

ЗДРАВИ И ЖИЗНЕНИ ЧРЕЗ ПРИРОДАТА

Рингана, марката която идва от свежестта на живата природа

 100% свежест, 100% активни съставки, 100% последователност, 100% етичност

Чистите и свежи жизнени вещества от природата са същинска благодат за нашето тяло. Те се превръщат в истински силови пакети, когато са в цялостна комбинация по правилата на Аюрведа, традиционната китайска медицина, Хилдегард – философията и древните знания за билките.

Изцяло се отказваме от използването на изкуствено синтезирани вещества като консерванти, пълнители, оцветители и минерално масло и по този начин даваме на тяло си възможност да се зареди отново със сила, енергия и жизненост чак до напреднала възраст.

Основният принцип за цялостност е отразен във философията на компанията ни и отива още една крачка по-напред:
Пролетното прочистване на тялото освобождава от шлаки и подсилва нашите клетки. Комбинациите от активни вещества от висококонцентрирани билки, водорасли, ензими и нашата растителна Омега-3 киселина дават истински тласък на Вашата жизнена енергия.

Подсилваме не само нашето тяло, но се грижим за него и „отвън“:
Прясно произведената в Австрия, чисто растителна козметика за бебета, деца и възрастни е същинска храна за стресираната кожа. Wellness-програма за тялото, духа и душата, която възстановява естествения баланс.

Информирайте се, изживейте и усетете непосредствено нашата философия и направете трайно нещо добро за Вас и Вашето семейство.