Здравословен Живот – www.zdravosloven.com

0
1591
прочитания

www.zdravosloven.com

 

Какво е ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ?

Био магазин „Здравословен живот“ вече ще бъде само он-лайн. Може да пазарувате бързо, лесно и удобно от голямото разнообразие на био продукти в най-богатия он-лайн магазин.

„Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо.“ Шопенхауер
Когато го загубим – всичко останало губи значение. Едва тогава се замисляме колко ни е важно.

И за да не дойде моментът, в който ще се чудите как сте загубили здравето си, а и най-вече как да си го върнете, ние ще ви помогнем да си го запазите.

Създадохме Програмата ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ с цел да съберем на едно място всичко, което е необходимо на нас, съвременните модерни хора, за да живеем в добро здраве и то без усилия. Стъпките, които трябва да следвате са съвсем лесни и много приятни:

1. Посетете нашия Медицински център, за да проверите здравния си статус и за да Ви бъде изготвена персонализирана Програма, включваща: оптимален режим на хранене, анти-стрес техники, натурални хранителни добавки, подходящ режим на работа и почивка и др. Програмата Ви включва и релакс, детокс и антистрес терапии.
2. Пазарувайте храни и стоки с доказан Био произход. Ще Ви предложим над 3000 такива продукта в нашия Он-лайн био магазин. В него сме подбрали най-качествените Био и здравословни храни, както и всички необходими стоки за дома и за децата, които се предлагат на българския Био пазар. А ние самите организираме Внос и Дистрибуция на Био продукти от Европа.
3. Следете публикациите в нашия Портал, за да се информирате за последните новости в грижата за здравето. За Ваше улеснение всяка седмица публикуваме и в секциите здравословни Рецепти и натурална Козметика. За още по-голямо улеснение абонирайте се за седмичния ни Бюлетин, за да получавате всичките ни публикации на личната си поща или харесайте страницата ни във Facebook.

Бъдете сигурни, че ние ще Ви помагаме във всяка стъпка и винаги можете да разчитате на нас. Ще Ви препоръчаме Фитнес консултант, а също и Детска градина за децата ви, ще ви предложим най-добрите балнео-комплекси за Почивка, ще организираме Уъркшопи за здравословно готвене и изобщо всичко необходимо, за да бъдете здрави и то с лекота.

Свържете се с нас още сега и ние ще ви отговорим!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here