Magdalena Roza – Ароматерапия и БИО грим

0
2820
прочитания

Magdalena Roza e платформа за Ароматерапия и 1-ят Български 100% Натурален бИО Бутиков грим – „Магдалена Роза“ 1-та 100% Натурална БИО Слънцезащитна линия 100% Органик Етерични масла; БИО козметика и Органик решения,

*** ~ Чисти Органик сертифицирани Етерични масла за терапия, козметика, домашно SPA и кулинария. ~ Органик грижа за кожата с Роза Дамасцена, Липа, Люляк, Здравец…..от България. ~ SPA Органик Продукти от България. ~ Индивидуални Eсенциални Органик композиции. ~ Фито-храна с Българска Роза Дамасцена. ~ Индивидуални консултации; ~ Първият Български БИО 100% Натурален грим – 100% ЦВЯТ, композиран ръчно. ~ Първата Българска 100% Натурална и Ефективна Слънцезащитна линия UVA, UVB, IRA

***

Един от стремежите ни е да бъдем максимално полезни, като консултираме всеки, който иска да научи повече за Ароматерапията и как да я прилага, кои масла да избере.

Ароматерапията ни въздейства във всеки един миг и всяко дихание което правим. Тя е от онези фактори на Живота, които се проявяват неотлъчно от мига, в който започва Съзиданието ни на Земята. Неизброими аромати ни повлияват терапевтично дори без да ги регистрираме съзнателно. Можем целесъобразно да кореспондираме чрез Обонятелното ни сетиво, с тези Аромати, които ни мотивират, разказват ни за нирвана, разкрасяват, утешават, лекуват, въодушевяват, радват, концентрират, освежават, притихват ни, будят.

Ароматът е реално вещество-съединение.

Както ако вдишаме отровен газ- може да ни навреди, така и, когато вдишаме благотворен аромат, наблюдаваме добри резултати, които могат да се отчетат в промяна на функциите на жлезите, нервите, клетките. Аромати под формата на етерични масла и СО2 Екстракти са мощно средство за обогатяване вкуса и състава на храната ни.

Храненето през кожата е също толкова важно. Кожата като най-голям орган, дихателен, отделителен, защитен е съществена врата за навлизане на хранителни субстанции.

Ароматите се пълноценна храна за кожата. Човек може да си припомни с точност от 65% Аромати от преди една година, докато извикването на визуални образи и картини потъва с 50% само за 3 месеца.

Autumn Rose

Аромaтерапията се прилага в козметикaта, парфюмерията, алтернaтивната медицина, конвенционалната медицина и фармацевтика, в битовите почистващи и дезинфикциращи препарати- БИО, в кулинарията, в СПА….

www.Magdalena Roza.com

Магдалена Славова, тел: 0879 99 25 29

меил: magymusic@gmail.com

magi@magdalenaroza.com

www.facebook.com/MagdalenaRoza.Com

<<<предишна статияЗдравно студио
Следваща статия>>>Валери Добрев
СПОДЕЛИ:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here