Валери Добрев

0
1211
прочитания

Валери Добрев се занимава с изследване, изучаване, въздействие и еволюция на човешкото светлинно тяло и съзнание, проявление и реализиране на Висшата същност. Разгръщане и осъзнаване на троичния сакрален огън в сърцето. Работа с космическия вибрационен фон. Медитативни практики и техники за себеусъвършенстване. Работа с Планетарното кристално ядро и Планетарната кристална решетка. Работа с електромагнитно-светлинни тороидни полета – сърдечно, планетарно, соларно, галактическо, вселенско, омнивселенско и космическо. Закотвяне, интегриране и реализиране на новите космически кодове на Златната епоха на Новата Земя. Снемане на индивидуалните ключове. Интегриране на древно познание в удобни за изучаване и работа носители в трета плътност.

Валери е и артист и се изявява в техники като – рисуване с графит, маслени бои, акрилни бои, сух пастел. Графика, ландшафт, абстракция, сюрреализъм. Енергийни картини и мандали. Пише поезия и провежда уъркшопи из цялата страна по ръчно замесване на пълнозърнест хляб с лимец и квас.

В областта на езотериката работи съвместно с Милка Кьосева като организатор и лектор на Симинарите-Изложба „МечтаНие за Новата Земя”. Валери и Милка са лектори и участници в различни форуми, свързани с личностното развитие, еволюцията на душата и пламъците-близнаци, квантовият преход и отношението към храненето като път за себеусъвършенстване и пречистване на дверите на възприятията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here