Инж. Нина Ненова

0
2122
прочитания

Инж. Нина Ненова-консултант по личностно израстване и себеопознаване, астролог, анализатор-Хюман дизайн, сертифициран-13D-Мастер-лечител с енергията на Махатма, Мастер по Теате-Рейки, основател на холистичен център Хирон-център за себеопознаване и самоусъвършенстване.

Казвам се Нина Ненова. По професия съм машинен инженер, с профил – организация и управление на машинно-строителното производство. Но тази професия никога не съм я усещала като нещо, което ще работя постоянно, или като свое призвание.

След 40год. си възраст, вследствие сериозен обрат в живота ми, се обърнах към философията, психологията, астрологията, кабала, хюман дизайн, и много духовни и енергийни практики.

Търсех отговори на много въпроси, въпроси, които занимават почти всеки човек, който е стигнал до дълбока и сериозна криза в живота си. А въпросите, които си задавах, бяха безкрайно много.Ще споделя някои от тях:

– Защо ми се случва цялото това нещастие?

– С какво съм го заслужила?

– Коя съм всъщност аз, и как да живея оттук нататък?

– Как да открия моите ценности и приоритети?

– Как да променя живота си така, че да бъда удовлетворена от това, което съм?

И така въпросите идваха един след друг. За да мога да се справя, беше необходимо да се захвана със сериозна работа, работата върху мен самата.

Винаги съм знаела, някак си подсъзнателно, че не е правилно да очаквам обстоятелствата околко мен или хората да се променят, по-добре ще е аз да променя себе си.

Най-важното беше намерението ми да опозная себе си, с цел да променя характера си, да изуча и опозная силните и слабите си страни. Но за да може човек да се справи с тази задача, само намерение няма да е достатъчно. Необходими ми бяха и знания в тази насока. Обърнах се към най-добрите си приятели, книгите и богатството, което носят в себе си.

И така тръгнах да вървя по един дълъг път, пътят на себеопознаването, анализирането и свободата, свободата да бъдеш СЕБЕ СИ.

По този път аз вървя осъзнато вече осем години, и продължавам да вървя, и всеки път добавям нови знания и се обогатям с нови преживявания от самото пътуване.

По Пътя има доста препятствия и трудности, но когато застанеш смело, без страх срещу тях, те ти носят ново израстване и получаваш още по-голямо удовлетворение. Докато пътувам, получам и много радост, радост от това, че се преоткривам, радост от това, че се уча да се обичам, радост от това, че творя живота си и Красотата около СЕБЕ СИ. Но най-голямо удовлетворение получавам от това, че знанията, които съм получила, опита, който съм придобила от житейските ситуации по време на пътуването, мога да споделя с хора, които също като мен са решили да тръгнат или вече вървят по Пътя, Пътя към СЕБЕ СИ!

Това пътуване е за смели хора, хора, които имат вяра и знаят, че това ще им донесе Свободата, от която имат необходимост, а също така и Щастието към, което всички се стремим.

От началото на годината създадох център ХИРОН – център за личностно израстване и самоопознаване. Тук аз споделям знанията си, помагам и подкрепям всички, които са поискали помощта ми.

В център ХИРОН преподавам астрология, кабала, таро, като обучението е свързано с прилагане на знанията от тези дисциплини с цел себеанализиране и себеопознаване.

Провеждам семинари и беседи, свързани с темите: Любов и партньорски взаимоотношения, Другото име на любовта, Пътуване към себе се, Превърни се в творец на собствената си реалност, Курс по Щастие: беседи свързани с личностното израстване.

Правя анализи върху личния хороскоп на база астропсихология. Моето разбиране е, че човек, променяйки характера си, променя и съдбата си. Правя и партньорски хороскопи, астрологични прогнози и анализи. Също така съм професионален анализатор по ХЮМАН ДИЗАЙН и правя анализи върху личния боди-граф.

Провеждам медитации (енергията Махатма), инициации с Виолетов пламък, а също така обучение и инициация с енергията на ТЕАТЕ-РЕЙКИ. Обичам това, което правя и приемам моята дейност като посвещение. Намерението ми е хората да разберат, че колкото по-рано се осъзнаят и пробудят, толкова по-дълго ще живеят като Свободни и Щастливи хора.

 

ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ, ТРЪГНАЛИ ПО ПЪТЯ!

помогне да постигнем своя вътрешен мир!

 tel.0889 344 355

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here