Пламен Топузов

0
2778
прочитания

Роден съм през 10 Април 1980 г. в гр. Пазарджик, Южна България, в китен град, сгушен в подножието на Тракийската Низина и на Великите и Митични Родопи, пълни с древни светилища и загадки, там където самият Орфей е бил посветен.

Дошъл на тази прекрасна планета под знака на Огнения Овен и кръстен с името на огъня- Пламен, душата ми винаги е била жадна за знания и приключения.Дете индиго с много силна връзка със Светия Дух, нашият Създател, с Ангели, Архангели и най-вече с Великият учител Исус.Прекарах 5 невероятни години като дете в необятният Сибир, където моят дух се рееше на воля в безкрайната шир. Винаги знаещ и вярващ, че животът е много повече от това, което виждаме и ни е казано- аз израснах като самосъзнателно, напористо и палаво дете. Това всъщност се оказа добра подготовка за следващият и най-важен до този момент етап от моят живот.

Като дете индиго никога не можех да се съсредоточа в училище и в това , което ми казваха да правя. Затова въпреки уговорките на родителите ми след завършване на средното си образование държах да влезна в казармата. Тя се оказа доста полезна- моят първи сблъсък с дисциплината и суровостта на реалният 3D живот.

След кратък и несполучлив опит за пребиваване в Гърция, небесните учители ме изпратиха в Англия. Това се случи през 2002 година и оттогава основно пребивавам там. Никога не забравил българските си корени аз мечтаех един ден да се върна и споделя своя опит и преживявания.

Свободният дух, доверието в интуицията ми и чувствителността с която бях роден и закърмен, ми помогнаха бързо и самостоятелно да се справям с живота в тази толкова различна страна. На 26 години започнах свой бизнес, който се превърна в доста успешен според очакванията и разбиранията ми. Въпреки всичко това обаче желанието за знания, мъдрост, светлина и неспиращият огън в душата ми не се задоволяваха с материалното- не спирах да търся и мечтая през всичкото това време, докато един ден от книга на книга не попаднах на ‘‘ Древната тайна на цветето на живота‘‘ на Друнвало Мелхизедек. Това беше началото на истинската промяна в животът ми.

Скоро след като прочетох всичките книги на Друнвало научих за предстоящ семинар ‘‘Пробуждане на Озареното Сърце‘‘ в Лондон, воден от моята бъдеща земна учителка Ирене. След първият ден на семинара, когато връзката между сърцето и мозъка е възстановена, в Лондонското метро ми се явиха Исус и три Архангела. Това за мен беше знак, че съм на правилен път и трябва да продължа. Животът ми се преобърна на 360‘. Оставих бизнеса си и старият начин на живот и се посветих изцяло на Светлината, Любовта и Мъдростта. Нещата се развиваха бързо – Декември 2012 с Ирене и група от 40 пилигрими тръгнахме на 3 седмично пътешествие по свещените земи на маите и за да посрещнем новият цикъл: -‘‘ Ерата на Любовта‘‘. В Мексико бях доста напреднал с медитирането и имах връзка с моите небесни приятели ежедневно. Това беше и първият ми осъзнат контакт с Тод- моят духовен учител. След завръщането ми вече знаех, че трябва да стана учител и да споделя древните знания на така нареченото ‘‘ Училище по припомняне‘‘. Исках да помагам на търсещите и нуждаещите се да направят връзката между сърцето и мозъка, връзката с висшите същности, с Майката Земя и нашият Небесен Отец посредством Светлината и Любовта.

След завършването на семинара с Друнвало през Април 2013 ( който бе отново в Мексико) и завръщането си, сега с широко отворено сърце приветствам всички вас братя и сестри- деца на Светлината, които търсят пътят към дома. Аз немога да ви науча на нещо ново- мога само да ви помогна да си спомните. За мен ще бъде чест да построим заедно мостът от Светлина между вас и Вселената- там където всичко е Любов и от това място да почувстваме и заживеем животът си- такъв, какъвто винаги сме мечтали да бъде.

Добре Дошли у дома.

Пламен Топузов

семинара “ Пробуждане На Озареното Сърце „, от школата по припомняне на Друнвало Мелхизедек

Теории, практики и упражнения за балансиране на мъжката и женската енергия. Лечебни кръгове за изчистване на емоционални ментални травми и освобождаване от негативни енергии. Танци, практики и медитации, които ще ви подготвят за навлизане в Свещеното Пространство На Сърцето. Отваряне на Третото Око посредством алфа вълни, създадени след обмяна на сексуалната енергия между сърцето и мозъка. Активиране на лъчите около главата и ореола, който преди е бил привилегия само за Светците. Опознаване на Свещеното Пространство на Сърцето, което съдържа личните Акашови записи на душата. Намиране на входа към Миниатюрното Пространство На Сърцето, в което връзката с Висшата ви същност и Създателя е най – пряка. Перманентно активиране на Мер Ка Ба чрез сърцето. Припомняне на знанието за създаване на външна Мер Ка Ба.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here