Магдалена Славова

0
1926
прочитания

Магдалена Славова, ароматерапевт, координатор на платформа по Ароматерапия, Натуропатия и Изкуства“ Магдалена Роза“; Композитор на натурален грим. Дипломиран инструктор по Паневритмия

 

 

Парфюмна Алхимия. Как да си композираме луксозен БИО парфюм!? Визуализация- медитация – „Алхимия“ – семинар

ПАРФЮМА Не може да го видите, но той е първото нещо, което ще забележите и последното, което ще си спомняте.

* ПАРФЮМЪТ, който излиза от нас е продължение на нашето същество, продължение на нашите мисли, чувства, усещания, стремежи.

1.Как да си композираме луксозен БИО парфюм!? 2. Любопитното и изумителното в света на Парфюма. 3. Здраве и Парфюм. 4. Визуализация- медитация- „Алхимия“- водещ- Ароматерапевт и композитор – Магдалена Славова.

*Композирането на БИО Парфюм по-лесно от всякога. Освен, че ще научите каква е тайната на парфюмите и техните съставки, ще се научите и да създавате парфюми и то не какви да е, а възможно най-лускозните – НАТУРАЛНИТЕ. Тези, които са направени от напълно безопасни и дори полезни аромати, съставки.

*А защо БИО!? Каква е разликата между Натуралния парфюм и конвенционалния. Съставките на комерсиалните парфюми- едни от най-токсичните в цялата козметична индустрия.

* Ще направим демонстрация на 3 начина за създаване на парфюм и 3 рецепти. Ще се научите как да съчетавате ароматите- връхни, сърцевидни, и базисни нотки. * Човекът винаги е бил привлечен от желанието да ухае приятно и запленяващо. Понеже АРОМАТИТЕ се разстилат в заобикалящата ни среда, извън нашето физическо тяло, те също както мислите и чувствата са всепроникващи и пластични спрямо пространството. Това ни дава особено усещане за летливост, лекота, полет- УХАНИЕТО, което излиза от нас е продължение на самите нас, на нашата аура, на нашите мисли, чувства, моментно настроение. Ние също като есенциален флуид се носим и реем наоколо, балгодарение на парфюма. А моментното ни настроение определя именно кой парфюм да предпочетем, както и респективно кои хора са ни по-приятни (по-скоро чии миризми) от отсрещния, с когото комуникираме.

И тъй като миризмите се обработват от същия център в мозъка, който обработва спомените и емоциите, то е съвсем обяснимо, а и научно доказано, че миризмите са отговорни за 75% от нашето настроение.

Парфюмът- най-красивият сред миризмите…. може да бъде както моно-парфюм- Есенция от едно растения, примерно- Маточина, така и компилация от над 300 разнородни есенции от растения, смоли и др.

Magdalena_Roza2

Етеричните масла и СО2 Екстрактите са мощни анти-ейдж ингредиенти, които повишават имунитета на клетките, подмладяват, стимулират синтеза на колаген, имат изумителни анти-бактериални свойства. Хидратират на клетъчно ниво. Те, съчетани по подходящ начин в нашата БИО козметика са най-РАЗКОШНАТА и ЛУКСОЗНА грижа за кожата.

https://www.facebook.com/MagdalenaRozaCom

Magdalena Roza e платформа за ~Ароматерапия, Натуропатия и Изкуства~:

1-ят Български 100% Натурален бИО Бутиков грим, ръчно композиран – „Магдалена Роза“; 1-та 100% Натурална БИО Слънцезащитна линия 100% Органик Етерични масла; БИО козметика и Органик решения; Устойчиво градинарство;

*** ~ Чисти Органик сертифицирани Етерични масла за терапия, козметика, домашно SPA и кулинария. ~ Органик грижа за кожата с Роза Дамасцена, Липа, Люляк, Здравец…..от България. ~ SPA Органик Продукти от България. ~ Индивидуални Eсенциални Органик композиции. ~ Фито-храна с Българска Роза Дамасцена. ~ Индивидуални консултации и Обучение; Курсове. ~ Първият Български БИО 100% Натурален грим – 100% ЦВЯТ, композиран ръчно. ~ Първата Българска 100% Натурална и Ефективна Слънцезащитна линия UVA, UVB, IRA

За контакти: на Фейсбук страницата ни – https://www.facebook.com/MagdalenaRoza.Com

359 (0)879 99 25 29 magi@MagdalenaRoza.com

Опушен грим с Натурални гримове- Magdalena Roza 

Научете се да правите майсторски опушен грим в 6 лесни стъпки с натурални гримове от Magdalena Roza! 3-те магически правила за успешен драма- опушен грим!

Дали ви предстой романтична среща, бал, концерт или може би ви предстои да присъствате на гала-вечер- опушеният грим ще придаде изтънчена „драма“ в стила ви.

Перфектно направеният опушен грим не принадлежи само на грим-гуротата и на хората на изкуството, но и на всеки- с правилните стъпки и малко ноу-хау. Освен, че ще ви покажем как се прави мастър опушен грим, но и сами ще изпробвате върху модел или върху себе си да го претворите. А най-хубавата част е, че ще направим всичко това с 1-ят Български изцяло Натурален грим, композиран ръчно от Естествени Земни Пигменти- Magdalena Roza. Така подчертаването на индивидуалната ви красота и очарование няма да е за сметка на здравето ви. Знаете ли, че опушеният грим стои добре на всеки и освен това може да се носи и през деня- когато е направен подобаващо!?

Научете се да правите майсторски опушен грим в 6 лесни стъпки с натурални гримове от Magdalena Roza! 3-те магически правила за успешен драма- опушен грим!

10637707_4535163114038_1475118622_n

10613990_4535163194040_507473751_n

 

 

 

33 факта и идеи за АРОМАТЕРАПИЯТА, който ще подобрят живота ви!

 

33 факта и идеи за АРОМАТЕРАПИЯТА, който ще подобрят живота ви!
правейки го:

* по-съзнателен
* по-красив
* по-жизнен
*
по-творчески
* по-спонтанен

1-ви ФАКТ:
Заформено едва в 9-тата седмица, когато сме били просто едни удивителни ембриони, сетивото на обонянието се развива в своя макс точно след самото раждане. Тогава ние, малките същества сме надушили майчината гръд и мляко, въпреки, че като новородени никога не сме помирисвали тази миризма преди това, за да я разпознаем.
След като на възраст бебета-ембриони, сме развили чувство за миризма, ние всъщност сме можели да помиришем всичко чрез околоплодната тръба, което мама яде или вдишва.
Пристигнали сме на Земята като малки крехки същества с изграден усет за мирис и разпознали моментално утешителния и вкусен аромат, който мама излъчва от гърдите си, подмишниците, дори продуктите за красота, които използва.
Урокът: Мама е добре да яде това, което би искала бебето и да харесва да мирише. Всичко, което постъпва в майчиното тяло е сформирало до някъде и по определен начин някои наши възприятия за света, които сега изграждат нашата емоционална мета призма.

…… още впечатляващи факти и идеи от СВЕТА на АРОМАТЕРАПИЯТА и ОБОНЯНИЕТО ще споделим и обсъдим на живо на форум-изложението.

За да вдъхнем, усетим, осъзнаем реално силата и нежността на Арома-терапията ще направим и едно практично упражнение за ума и душата, което обаче чрез вдишваните етери ще релаксира и въздейства терапевтично и на цялото физическо тяло.

В практичната лекция ще направим Пътуване с Въображението- Визуализация-медитация „Началото на живота“.
Визуализацията е мисъл-форма. Лека, приятна ментална тренировка чрез извикване на картини и образи, съчетана с дълбоко дишане .

Водещ – Магдалена Славова, ароматерапевт, композитор.

 

 

33FactsMagdalena
************************************

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА:

~ Консултация и изготвяне на Ароматерапевтичен флуид

Ароматерапевт- Магдалена Славова ще композира за ВАС :

БИО Арома-терапевтична композиция флуид, акордирана ТОЧНО и СПЕЦИАЛНО за ТЕБ и в благозвучие с ТВОИТЕ:
* кожа
* лице
* тяло
* емоционално състояние
* профилактика

* Замисляли ли сте се, че най-адекватната грижа, козметика за кожата ви би била, тази, която е специално създадена само и изключително за вашата кожа!? Същото важи и за вашето тяло и организъм, за вашето настроение и душевно състояние.
Всички тези аспекти (кожа, тяло, тъкани, органи, психика, емоции) на НАС се повлиявaт изключително благотворно и терапевтично от Ароматерапията.

* Ако желаете да ви бъде изготвена специфична Арома-грижа, съобразена внимателно точно за вашата кожа, тяло, емоционално състояние (използват се само БИО сертифицирани съставки)- Ароматерапевт Магдалена Славова ще композира такава за вас.

*Заповядайте на безплатна Арома-консултация, в разговор на която ще ви бъде изготвена Ароматерапевтична композиция (покриват се разходите само за композицията).

* *Поради специално споделеното време с всеки желаещ по време на индивидуалното композиране, то се осъществява чрез предварително записване на час на тел: 0879 99 2529. или на нашата страница: https://www.facebook.com/MagdalenaRozaCom

Етеричните масла и СО2 Екстрактите са мощни анти-ейдж ингредиенти, които повишават имунитета на клетките, подмладяват, стимулират синтеза на колаген, имат изумителни анти-бактериални свойства. Хидратират на клетъчно ниво. Те, съчетани по подходящ начин в нашата БИО козметика са най-РАЗКОШНАТА и ЛУКСОЗНА грижа за кожата.

**************************
https://www.facebook.com/MagdalenaRozaCom

Magdalena Roza e платформа за ~Ароматерапия, Натуропатия и Изкуства~:

1-ят Български 100% Натурален БИО Бутиков грим, ръчно композиран – „Магдалена Роза“; 1-та 100% Натурална БИО Слънцезащитна линия 100% Органик Етерични масла; БИО козметика и Органик решения; Устойчиво градинарство;
*** ~ Чисти Органик сертифицирани Етерични масла за терапия, козметика, домашно SPA и кулинария.
~ Органик грижа за кожата с Роза Дамасцена, Липа, Люляк, Здравец…..от България.
~ SPA Органик Продукти от България.
~ Индивидуални Eсенциални Органик композиции.
~ Фито-храна с Българска Роза Дамасцена.
~ Индивидуални консултации и Обучение; Курсове.
~ Първият Български БИО 100% Натурален грим – 100% ЦВЯТ, композиран ръчно.
~ Първата Българска 100% Натурална и Ефективна Слънцезащитна линия UVA, UVB, IRA
За контакти:

на Фейсбук страницата ни – https://www.facebook.com/MagdalenaRoza.Com
359 (0)879 99 25 29
magi@MagdalenaRoza.com

 

УЧИЛИЩЕ по
Ароматерапия, Натуропатия и Изкуства-
„МАГДАЛЕНА РОЗА

Част от програмата на Международен Форум-Изложение „Здраве, Щастие, Красота“.

Курс-работилница

1. Какво е Ароматерапия и Етерични масла? От къде идват Етеричните масла?
Методи на екстракция, качество и съхранение на Етеричните масла.

2. История на Етеричните масла и Ароматерапията.

3. Ароматерапевтични връзки между Анатомия и Психология. Как работи обонянието.

4. Безопасност при иползване на Етерични масла. Противопоказания и контраиндикации.

5. Химични групи на Етеричните масла. Свойства и конституция. Наименования на Етеричните масла. Езика на Етеричните масла- Нотки- базови, средни, връхни. Профили.

6. Начини на прилагане на Етеричните масла. Базови масла. Разреждания и композиране на композиции. Създаване на ароматерапевтични флуиди без вода, аароматни води, кремове на водна основа, балсами.
Курсистите изпълняват практически задачи на място.

7. Употреба на Етеричните масла в бита.

8. Практична Кулинарна Ароматерапия.

9. Изкуството на Парфюма. Учениците изпълняват практически задачи на място.

НУЖНИ МАТЕРИАЛИ:
Нужно е да разполагате с комплект „Клас по Ароматерапия I-ви курс“, в който са включени Етерични масла, Базови масла и други артикули, нужни за ефективното протичане на курса. Комлектът може да се закупи на място.

КАКВО ПРИДОБИВАТЕ:

Свободно практикуване на Ароматерапия във всекидневието като козметично средство и средство за профилактика, домашна терапия. Практични познания да прилагате арома-терапия за себе си, семейството и приятелите си. Практически упражнения по време на курса. Всеки участник ще разполага със своя арома-терапевтична композиция, продукт за бита и парфюм, които сам е композирал по време на курса.

Всеки участник получава грамота за присъствие.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ – I-ВИ КУРС:

Курсът е насочен към всеки интересуващ се по темата, който иска да започне да прилага Ароматерапия и арома-терапевтични продукти в своето ежедневие, както и за специални нужди. Да бъде способен да се ориентира уверено в света на Ароматерапията.
Това може да бъдат:
Свободно интересуващ се, семейства, начинаещи, масажисти, козметици, медици и т.н.

ВОДЕЩ:
Магдалена Славова- ароматерапевт с 19- годишен опит.
Един от пионерите, ароматерапевти в България. Допринесла ключово за разпространението и популяризирането на това изкуство и наука в страната ни.
Един от най-влиятелните специалисти и посланик на културата на БИО и ОРГАНИК в България, от самото и появяване като концепция в света.
Създател на „Платформа по Ароматерапия, Натуропатия и Изкуства – Магдалена Роза“.
Композитор на 1-та Българска органик грим линия; инструктор по Паневритмия.

Magdalena_Slavova_FI

ЦЕНА на курса:

60 лв.

ЗАПИСВАНЕ:

С предварително записване. Курсът е насочен практически и се осъществява в малки групи, за да е ефективен.
Моля свържете се с нас, за да си запазите място, тъй като местата са ограничени.

* 0879992529
* info@MagdalenaRoza.com
* Чрез съобщение във Facebook страницата ни –http://on.fb.me/1lYEkwm

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here